logofinal

Mobil: 0903 755 766
Mobil: 0948 755 766
email: dkp@dkp.sk

Interiérové a vchodové dvere erkado logo-small

Na trhu interiérových dverí a zárubní je v súčasnosti celá rada materiálov používaných pre výrobu dverí a zárubní. Každý z nich má svoje výhody a nedostatky. Výrobca dverí a zárubní ERKADO ponúka interiérové dvere a zárubne z materiálov podobajúcich se drevu a jeho kombinácií. Použitie náhrad prírodného dreva sa v technológii výroby dverí osvědčilo nielen z hľadiska ceny, ale aj v úspešnosti snahy o vyrovnanie nedostatkov dreva a prírodného materiálu. Vďaka tomu sme schopní ponúknuť kvalitné a lacné dvere.

erkado-bannerPre tých, ktorí uvažujú o kúpe dverí do bytu, do domu alebo kancelárie, bude jedným z dôležitých krokov výber typu dverí. Dvere ERKADO môžu byť nenápadné alebo naopak, môžu sa stať výrazným detailom vyjadrujúcim vkus majiteľa. Interiérové dvere musia byť naviac ľahko ovládateľné a spoľahlivé. Dvere ERKADO tieto vlastnosti spĺňajú. Vybrať si môžete z dvoch modelových rád: STANDARD a STILE.

PDF-ikonaKatalóg interiérových dverí ERKADO (13,5MB)

Pozrite si taktiež sortiment dverí DRE

Niektoré dekory dverí ERKADO:kupit-v-eshope

2430SAMUN 2431EKA 2477GAMA 2487CETRA 2491TOP 2492MANHATTAN