logofinal

Mobil: 0903 755 766
Mobil: 0948 755 766
email: dkp@dkp.sk

E-shop pre váš pohodlný nákup

Nakúpte v našom e-shope z pohodlia vášho domova. Ponúkame vám široký sortiment dverí DRE a ERKADO. Veľmi prehľadne a jednoducho si vyberiete model a dekor dverí pre váš interiér spolu s vhodnou zárubňou. Samozrejmosťou sú kľučky a kovania. Z podláh v e-shope nájdete kvalitné nemecné značky CLASSEN a KRONO-ORIGINAL.logo-dkpmarket-03-v3 Sortiment dopĺňame aj o vinylovýé podlahy ALLURE, TARKETT a KRONO XONIC. E-shop priebežne dopĺňame a aktualizujeme. Pre veľkoodberateľov ponúkame zľavy a nákup produktov pre svojich zákazníkov priamo cez e-shop SHOP.DKPMARKET.SK

Dizajnové vinylové podlahy TARKETT

Podlahy Tarkett Starfloor Click - “urob si sám” riešenie! Starfloor Click je vysoko kvalitný výrobok vinylových lamiel a štvorcov pre každú miestnosť v domácnosti. Ponúka jaednoduché, “urob si sám” riešenie, ktoré garantuje vašu spokojnosť na jeden click! Jednoduchá inštalácia, s pevným click zámkovým systémom. Starfloor Click robí renovaáciu jednoduchou. Je veľmi odolný, má vysokú životnosť a je to produkt, ktorý sa krásne prispôsobí rôznym typom architektúry, dokonca tým najmodernejším a súčasným.

Čítať ďalej: Dizajnové vinylové podlahy TARKETT